Anderen over ons

DRIESTROOMHUIS DE ROTS

Barbara werkt vanuit de visie dat voor zover mogelijk we het gewone leven bieden in ons gezinshuis. Ze is betrokken, goed bereikbaar, eerlijk, doorziet situaties snel en door haar ervaring kan ze situaties goed inschatten. Barbara ondersteunt ons in het vitaal blijven als gezinshuisouder, maar toont ook begrip als het soms pittig is en we even moeten doorbijten. Barbara staat met beide benen op de grond en we zijn blij met de gelijkwaardige samenwerking. 

 

MARGOT, GEZINSHUIS

Barbara en Willy vormen samen een super duo voor u en uw opgenomen jongere. Zij vullen elkaar prachtig aan. Daarnaast zijn ze eerlijk, slagvaardig, gemakkelijk te benaderen, bekwaam, transparant en weten bijna altijd met een passende oplossing voor de dag te komen. U kunt geen betere en meer betrokken gedragsdeskundigen inschakelen. Ik ben stiekem een beetje jaloers dat deze twee vakvrouwen bij u in huis mogen komen en u en de kinderen mogen begeleiden. 

 

MARC VRUGT, INTEGRAAL LEIDINGGEVENDE INTERMETZO

Barbara en Willy zijn samen gestart als duo in meerdere gezinshuizen. Ze vullen elkaar aan en durven elkaar aan te spreken op hun werkwijze. Ze staan open voor feedback van de gezinshuisouders en werken samen met hen. Ze zijn beiden zeer gepassioneerd en gedreven en geen uitdaging is teveel. Willy is ijzersterk in het aansluiten op de vraag en de collega waarmee ze samenwerkt. Er is ruimte voor creatief denken en durft beslissingen te nemen. Barbara is zeer gedreven in het betrekken van systemen, is sterk in de omgang met complexe oudersystemen, straalt rust en vertrouwen uit. 

 

ESTER VOLLENBROEK, GEDRAGSWETENSCHAPPER INTERMETZO

Ik heb 10 jaar met veel plezier samengewerkt met Willy. Ze is eerlijk, nuchter, verbindend en een duizendpoot die altijd in is voor iets nieuws. Willy heeft een positieve instelling en is een doorzetter. Ze is een steun voor collega's, gezinshuisouders, ouders en jongeren. Ik heb van haar geleerd om outside-the-box te denken. De stap om een bedrijf te starten past helemaal bij Willy!